Hop til hovedindholdet

Neuroguide logo

SYSTEMATISK BEGREBSUNDERVISNING - OPFØLGENDE WEBINAR FOR TIDLIGERE DELTAGERE


Dato og tid

Fredag d. 8. oktober 2021 kl. 13:00 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 6. oktober 2021 kl. 23:00

SYSTEMATISK BEGREBSUNDERVISNING - OPFØLGENDE WEBINAR FOR TIDLIGERE DELTAGERE


Arrangementsbeskrivelse


frontpage

Kun for tidligere kursusdeltagere på 3-dages workshop


I inviteres her til et opfølgende webinar på det tidligere 3-dages kursus. Formålet er at bringe SCT-materialet et skridt nærmere på praktisk anvendelse i en dansk kontekst. Vi skal blandt andet:

  • Reflektere over SCT i praksis og gennemgå danske oversættelser og tilpasninger af formuleringer
  • Drøfte erfaringer og udfordringer i jeres arbejde med SCT
  • Se på forslag til piktogrammer til de forskellige begrebssystemer (blandt andet til at bruge på ”Concept Blanket”)
  • Se på supplerende video-eksempler fra Kelly
  • Se på supplerende materialer fra Kelly og Andreas, herunder billeder og ark til screenings-vurdering af barnets aktuelle begrebsapparat (via analytisk kodning)

 

Webinaret bliver afholdt via Zoom Meeting

Fredag den 8. oktober kl. 13-15

Underviser og facilitator på webinaret er psykolog Simon Wilbrandt, ved Neuroguide.dk

Forudgående tilmelding er nødvendig

Webinaret er gratis, men der opkræves et depositum på 250 kr. som tilbagebetales efter deltagelse. Dette for at undgå en risiko for at nogle blot melder sig til gratis-arrangementer og så undlader at deltage. Depositum tilbageføres til det kreditkort, som depositum betales med. Såfremt man ikke deltager mistes depositum.


Underviser og facilitator

Simon Wilbrandt er uddannet psykolog og arbejder dels for Neuroguide og dels for Dansk Skoleskak. Hans fokusområder er blandt andet børns kognitive og sociale udvikling, motivation og transfer af færdigheder. Han er uddannet indenfor medieret læring og har et neuropædagogisk afsæt, og arbejder hos Dansk Skoleskak med udvikling af lærings- og træningsmateriale som understøtter kognitiv udvikling og trivsel i specialskoler. Derudover arbejder han med uddannelse af forældre, lærere og pædagoger i brug af spil og leg som redskaber til kognitiv udvikling.


Teknisk platform og forudsætninger for online deltagelse
Online deltagelse sker via platformen Zoom Meeting. Det er en forudsætning for udbytte at man velfungerende webkamera og mikrofonløsning og deltager via computer. Hvis du er i tvivl om din hardware er kompatibel med og opsat til Zoom Meeting, kan du afprøve det her: https://zoom.us/test

Derudover kræver det en god og stabil internetforbindelse. Som tommefingerregel kræves minimum 4-5 Mb i upload- og 6-8 Mb download-hastighed for at have en god stabil forbindelse. Check evt. din internethastighed her: www.speedtest.net

Webinar-arrangør kan ikke gøres ansvarlig for manglende udbytte pga. tekniske problemer.